Thuis bij

 
Op deze pagina plaats ik allemaal foto's, verhalen van de konijntjes bij hun nieuwe baasjes. 
 
 
 
 
 
 
Dit zijn Bente (dochter van Skylar en Johnnie Walker) en Huubke (zoon van Norah en Brave) en wonen samen bij hun lieve baasjes waar ze een prachtig verblijf tot hun beschikking hebben. 
 
 
 
 
Bugs een zoon van Skylar en Johnnie Walker is het nieuwe huiskonijn van een dagbesteding met kleindierknaagopvang. Samen met de mensen van de dagbesteding hebben ze dit prachtige onderkomen voor hem gemaakt! ik vind het prachtig geworden. 
 
 
 
 
 
Lodewijk (Lo) een zoon van Skylar en Johnnie Walker, hij voelt zich al helemaal thuis en geniet lekker op z'n nieuwe plek samen met z'n nieuwe knuffelvarkensvriendje.
 
 
 
 
Bliss 8 weken oud op de foto een dochter van Skylar en Johnnie Walker, net een paar dagen op haar nieuwe plek! nu al dikke vrienden met een van de katten. zo leuk!
 
 
 
 
 
Pichu een zoon van Jura, heeft lekker de ruimte hij wordt al prachtig hier is hij ongeveer 8/9 maanden oud.  
 
 
 
 
 
DIt is Machu, een zoon van Elijah en Don Juan op de foto is hij 9 maanden oud. Hij woont samen met zijn halfbroer bij zijn baasjes waar ze een enorme leefruimte tot hun beschikking hebben. (Er was een takje in zn pootje vast komen zitten waardoor hij een abces aan zijn pootje heeft gekregen maar gelukkig slaat de behandeling ervan goed aan.)  Zoals jullie kunnen zien is hij helemaal op zn plek en vind hij het reuze gezellig.
 
 
 
 
 
Deze mooie zwarte dame een kind van Jura en Don Juan woont in een gezellige groep op Texel, hier was ze rond de 2/ 3 maanden oud.
 
 
 
 
Een dochter van Elijah en Don Juan, 10 weken oud lekker languit op de tafel liggen.
 
 
 
 
 
 
Charlie een zoon van Blue Ivy en Johnnie Walker woont samen met zijn nieuwe dierenvriendjes in Belgie. 
 
Binky (een zoon van Siohbahn en Brave) die voelt zich helemaal thuis wat een gezellige boel.
 
 
 
 Bollo (een dochter van Elijah en Fygo) is zeer ondernemend haha. 
 
 
 
Bikkel en Binck ( een zoon van Jura en finn en een zoon van Laila en Don juan) zoals jullie zien hebben ze het heel gezellig samen.
 
 
 
 Dirk (zoon van Aislinn en Brave) in zijn nieuwe tuin. 
 
 
 
Hier wordt je heel erg blij van, zo mooi om te zien. Echte vrienden samen (zoon van Eahbah en Finn)
 
 
 
Deze 2 knappe boys (broers) van Heavenly en Don Juan wonen samen in hun nieuwe paleisje, ze hebben heerlijk de ruimte en lopen gezellig tussen de zijdehoenderkipjes.